Новини

ТСВ ЕАД В ПОМОЩ НА ЕДНО ОТ БЕДСТВАЩИТЕ СЕЛА В ОБЩ. КАРЛОВО

„Транспортно строителство и възстановяване“ ЕАД се включи в подпомагането на едно от наводнените села в община Карлово пострадало вследствие на опустошителните обилни валежи в началото на месец септември. Макар и по-малко пострадало село Христо Даново също претърпя големи материални щети. На място са изпратени хора и тежка техника на дружеството, с които и в момента продължава разчистването на събралите се кал, скална маса, пясък и др. наноси от улиците и дворовете на местното население и възстановяване на проводимостта на отводнителните канали.

От общината напомнят, че и към момента се провежда Спешна кампания за подпомагане на пострадалите от пороите села в община Карлово - Богдан, Столетово, Каравелово, Московец, Клисура, Розино, Слатина, Войнягово и Христо Даново. Материалните щети са огромни, а хората не виждат изход от тази ситуация. Това, което всички заедно можем да направим, е да покажем на нашите пострадали сънародници, че не са сами.

          Всеки, който желае да дари парични средства, може да го направи с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO или на: https://dmsbg.com/24513/pomosht-za-navodnenite-sela-v-obshtina-karlovo/